Top Crypto Tumbler sivustot Bitcoin

Nykyään on olemassa suuri määrä bitcoin mikseripalveluja. Mutta silti on niitä, jotka viimeisen vuoden aikana ovat nauttineet erityistä luottamusta käyttäjien keskuudessa ja joiden työstä he jättävät vain positiivista palautetta.

Kaikki parhaat bitcoin sekoittimet esitellään sivustolla thebestbitcoinmixers.com, ja alla, voit tutustua pieni osa niistä ja saada käsityksen siitä, miten suosittu resurssit toimivat.

Anonymix.io
Käyttäjät eivät voi syöttää mitään yhteystietojaan tähän palveluun ja rekisteröityä. Tiedot toteutuneista tapahtumista poistetaan automaattisesti 48 tunnin kuluttua. Sivuston toimintaperiaate on seuraava: käyttäjän tilille siirtämä raha jaetaan pieniin summiin ja sekoitetaan muiden käyttäjien poletteihin. Kun 6 tuntia, rahat palautetaan käyttäjälle.

BtcBlender.io
Tämä sivusto on yksi luotettavimmista ja samalla helpoin käyttää. Tämän resurssin etuja ovat: liiketoimien luovutus välittömästi liiketoimen jälkeen, vaikuttava määrä vararahastoa, yksinkertainen käyttöliittymä, Alhainen provisio 0,5%: sta 3%: iin, täysin nimetön työ jne.

CryptoMixer.io
Palvelun toimintaperiaate on, että kaikki yhteydet asiakkaiden lompakoiden välillä katkeavat tässä ja kaikki jäljet tehdyistä rahaliikenteistä tuhotaan. Tässä ei ole selkeästi vakiintunutta palveluprovisiota – asiakas maksaa sen vain nostaessaan kryptovaluuttaa. Vähimmäismäärä osallistua liiketoimeen on 0.0005 BTC. Palvelun käytännön mukaan tietoja kaikista toiminnoista säilytetään seitsemän päivää, mutta käyttäjä voi halutessaan poistaa ne aiemmin.

ChipMixer.io
Tämän palvelun tärkein “siru” on sen tekninen tukipalvelu. Käyttäjien arvioiden mukaan, jos varojen sekoittaminen tai nostaminen ei mennyt läpi parin tunnin kuluttua, voit turvallisesti kirjoittaa tukeen, ja he vastaavat sinulle salamannopeasti. Myös työmaalla tehtävä työ on rakennettu niin, että jos kolmannen osapuolen resurssista tulee tunkeutuminen, sivusto estetään välittömästi.

efbffbb30eda4ef23e3831048977b0a9

Posted on: October 12, 2017, by : admin